Nytte Og Hyggehaver

Nytte- og hyggehaver

Så kom vi i gang med vores nytte- og hyggehaver. Vi startede på Egedal rådhus, som var så venlige at stille lokaler til rådighed. Her lærte vi hinanden lidt bedre at kende og talte om det videre forløb, hvilke afgrøder vi vil dyrke og hvor ofte vi skal mødes. Der var rigtig god stemning og en blanding af gode mennesker var mødt op. Der var lokale borgere, nogle flygtninge fra Syrien og Congo, frivillige fra Egedal Flygtningenetværk og vi fik besked om at nogle fra Eritrea også har udtrykt ønske om at være med. Fra Furesø havenetværk, var Peter mødt op, som stillede sig selv og sin ekspertise til rådighed og oven i købet havde fået et tilsagn fra virksomheden Growcamp om at de gerne vil sponsorere et højbed-drivhus til projektet.

nytte- og terapihaver

Stemningen var god dagen igennem og vi fik målt et enkelt bed op for at vi alle bedre kunne forestille os hvor stort sådan et er i virkeligheden. Landmanden Lars fra Grantoftegaard, har været så hjælpsom og lovet os at pløje marken for os.

Du har stadig mulighed for at få din egen nyttehave, dyrke grøntsager og møde dejlige mennesker fra nær og fjern, så længe der er ledige pladser, tilmeld dig blot på mail@detgodeeksempel.org og skriv ”nyttehave” i emne feltet.

Vi glæder os allerede til at mødes igen, nu på lørdag den 9. April kl. 11!

Tak til de fremmødte, Egedal Flygtningenetværk, RUC’s HumTek studerende for plakater, Egedal rådhus, materielgården, GrowCamp, Grantoftegaard og mor for dejlige boller.