Kick Off Meeting CEMS Business Project 2016

Kick-off på CEMS business project 2016

I dag var vi ude på CBS hvor årets CEMS projekter blev skudt i gang. Det Gode Eksempel blev godt modtaget af de meget interesserede og motiverede kandidat studerende, som over de næste 3 måneder skal arbejde intensivt på deres afsluttende CEMS projekt med Det Gode Eksempel som business case.

Målet er at udvikle en bæredygtig forretningsmodel, som skal sikre vores økonomiske bæredygtighed og øge mulighederne for at alle kan starte lignende projekter/foreninger/socialøkonomiske virksomheder der har til formål at bidrage til løsningen af sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer. Vi håber også at dette kan være med til at gøre bæredygtighed til et mere attraktivt område at uddanne sig og arbejde indenfor.

 

CEMS the global management alliance in management educationsCEMS (Den Globale Alliance i Management Uddannelser) er en fælles master grad i International Management Studies udviklet af 26 af de bedste business schools i samarbejde med omkring 60 førende virksomheder. CEMS kurser bygger bro mellem universitetsuddannelsen og praksis.

Vi føler os yderst privilegerede, at kunne drage nytte af så højt uddannede studerende og den nyeste viden på området. Vi ser frem til arbejdet med de studerende og samarbejdet med CBS, og er taknemmelige for den store interesse og entusiasme for vores projekt og en bæredygtig samfundsudvikling.

 

Rigtig god weekend!