Bliv frivillig og gør en forskel

Som frivillig hos Det Gode Eksempel er du med til at hjælpe andre og fremme en bæredygtig udvikling af samfundet. Derudover får du gode oplevelser og gode muligheder for at tilegne dig værdifuld erfaring og viden.

Bliv frivillig og få din egen nyttehave!
Vi søger lokale frivillige til vores Nytte- og Hyggehave projekt i Egedal Kommunes byudviklingsområde. Arbejdet består i at være til stede et par timer hver anden lørdag i have sæsonen (ca. fra april til september) og formidle information og vejledning af haveforløbet.

Kom i studie praktik og få en vigtig rolle i projektet!
Som praktikant får du frihed og ansvar samt gode muligheder for at afprøve dine kompetencer og teorier i praksis. Vi søger studerende indenfor alle områder der har en interesse for bæredygtighed og/eller integration, men søger særligt lige nu studerende indenfor:
HR, Kommunikation og Fundraising.

Skriv din ansøgning til frivillig@detgodeeksempel.dk med lidt om dig selv og med hvad du ønsker at bidrage med.

Doner og støt

Det Gode Eksempel har begrænsede midler og ressourcer, derfor er vi afhængige af donationer og støtte. Din donation gør en altafgørende forskel for at vi kan fortsætte vores arbejde og på sigt nå vores mål om økonomisk bæredygtighed og uafhængighed af udefrakommende midler.

Vi har fuld forståelse for hvis du gerne vil give din donation til en bestemt del af vores arbejde, og vil i sådanne tilfælde efterkomme evt. ønsker og øremærke pengene hertil.

For særlige ønsker, større donationer, spørgsmål eller andet er du velkommen til at skrive til os på fundraising@detgodeeksempel.dk 

Vi er yderst taknemmelige for en hver støtte og derfor vil vi naturligvis også gerne vise vores taknemmelighed udadtil på sociale medier og vores hjemmeside.

Donationer kan overføres til Merkur Bank: Reg. nr.: 8401 Konto nr: 1293630. Skriv gerne “Donation” og hvem vi må takke for donationen ved overførsel.

Bliv medlem

Som medlem er du med til at støtte foreningen, bliver du inviteret til spændende arrangementer og har stemmeret til vores årlige generalforsamling.

For at blive medlem skal du sende en email til medlem@detgodeeksempel.dk med navn og adresse, samt overføre det for dig gældende kontingentsbeløb til, Merkur Bank: Reg. nr.: 8401 Konto nr: 1293630.

For flygtninge og aktive frivillige: Gratis
For ledige, studerende og pensionister: 50,-
For øvrige medlemmer: 100,-
For virksomheder: 500,-